Tänne skrivaaminen loppuu sitten tähän viestiin. Olen lopen kyllästynyt Vuodatuksen päivitystahtiin koskien sivustoa, jota ei siis ole ollenkaan, ylläpitoon ei saa mitään kontaktia ja koko roska on ollut tuuliajoilla jo siitä asti, kun tänne elokuussa 2014 saavuin. Pitkä oli pinna, kun lähes 2 vuotta tätä taaperrusta jaksoi katsella ja aina vaan toivoa, että joku ottaa ohjat ja tälle aletaan jotain tekemään.

En ole ensimmäinen enkä takuulla viimeinen joka täältä muuttaa pois. Aika moni on kyllästynyt tähän touhuun. Niinpä jatkossa uusimmat blogipäivitykset tulee osoitteeseen www.helvetistataivaaseen.blogspot.fi

Tänne ei tule enää tämän jälkeen mitään, korkeintaan jos jotain kommenttia vielä tulee, niin niihin vastailen, mutta uutta matskua ei tule. Tekstit kuitenkin jää tänne elämään omaa elämäänsä. Kaiketi ne kannattaisi kopioida koneelle, koska ei voi tietää milloin tämä koko roska kuolee ja kaikki menee siinä sivussa sitten. No siinä onkin urakka, kun tätä ennen 126 blogipostausta tullut heitettyä. 310 kommenttia kertoo siitä, että on täällä jutun tynkääkin joissain kirjoituksissa ollut :)

Tässä vielä uusin kirjoitus koskien tätä muutosta = Blogi siirtyi tänne ja jatkossa Vuodatukseen ei enää tule mitään

Ps. Jos olet Twitter-palvelussa, laitahan seurantaan mun HT-tili (@fromhell2heav3n)