Viime viikon olojen romahtamisen jälkeen noustiin taas pystyyn ja elävien kirjoihin. Siihen vaikutti monikin asia, isoimpana eräs tuleva, jo tällä viikolla tapahtuva juttu mistä tulen kirjoittamaan tänne, jahka homma on ohi. Mutta perjantaina tapahtuu jotain mistä olen haaveillut pikku pojasta lähtien, yli 20 vuotta jo. Saatte vinkin noihin tageihin minne laitan jotakin minkä kautta selviää mistä kyse, jos siis kiinnostaa tehdä vähän tutkijan hommia :) Ennakkoon en kehtaa asiaa tässä hehkuttaa, koska toistaiseksi on vielä muuttujia matkassa, tai siis voi olla, niin niinpä etukäteen liian iso ilakointi on ainakin mun elämässä tarkoittanut lähes aina sitä, että hommat kusee syystä tai toisesta. Siksi nyt hyst ;)

Niin, viime viikon keskiviikkona oli tilipäivä, minulle se kuukauden pahin päivä. Ja todella puhtaasti vituiksihan se meni ja olot oli hirveät vielä alku iltaan saakka. Kun ei riitä niin ei riitä, se raha siis. No illalla sitten tosiaan mieli kirkastui ja muuttui viimeistään tuossa kello 22 jälkeen, kun... ;) Tuota enempää en avaa koska siinä on just tuosta kyse, mikä toteuttaa yhden mun suurimmista haaveista jos ja KUN kaikki menee tällä viikolla putkeen. Mutta siitä kuulette sitten myöhemmin, mutta se on sanottava, että ne haaveet mitä sinulla on, minulla on , kaikilla toivon mukaan on, älkää koskaan luopuko niistä. Niitä ei kukaan vie sinulta pois ja parhaimmassa tapauksessa ne haaveet toteutuu. Minulla on montakin haavetta toteutunut elämän aikana, monta on vielä toteutumatta, mutta en luovu niistä koskaan, sillä nytkin se todistettiin, että ihmeet on todellisia sekä ne haaveet ihan toden totta toteutuu. Milloin, niin sitähän ihminen ei yleensä tiedä ennakkoon, mutta toisaalta se on yksi elämän suoloista. Se kun voi tapahtua minä hetkenä hyvänsä, niinkuin minulle kävi. Kuin salama kirkkaalta taivaalta ja yhtä äkkiä tulevaisuus muuttui hetkellisesti ja pieneksi aikaa. Viikko on aikaa järjestää asiat silleen, että se toteutuu ja tässä vaiheessa kaikki mitä minä ja avokkini ollaan voitu tehdä, on tehty. Nyt se on muiden käsissä, että haaveet toteutuu. Ja se on vanhahko sanonta, että "varo mitä toivot, sillä saatat sen saada". Se pitää paikkaansa täysin.

Ja sorry tästä vihjailusta. Palavasti haluaisin kertoa jo nyt, mutta en halua härnätä kohtaloa. Tämä on vähän sama kuin tyttären ollessa todella hyvällä tuulella ja menee siitä ääneen sanomaan "voi kun on Isla ollut koko päivän hyvällä tuulella" ja se on sen 10 sekuntia ja alkaa hirmuinen huuto ja sitä riittää. Tässä on vähän sama, jos menen siitä tuulettelemaan ennakkoon niin takuulla jotenkin se vituiksi menee. Olen hieman ehkä taikauskoinen jne, mutta pelataan tämä nyt varman päälle. Asiasta todella kiinnostunut kyllä saa jutun kaivettua Googlesta tai jostain, jos kiinnostaa.

Viikonloppu

Viikonloppu meni hyvin. Jääkiekon MM-kisat alkoi perjantaina ja Suomella on kaksi ensimmäistä peliä menneet aivan loistavasti. Suurimpana tähtenä on loistanut vasta vastottain 18-vuotta täyttänyt Patrik Laine, jonka kohdalla ylistyssanat alkaa loppumaan kesken, mutta kaiken sen nuorukainen on ansainnut. Tuon ikäinen ja jo noin hyvä pelaaja. 4+2 kahteen peliin uran ensimmäisissä aikuisten arvokisoissa on niin häikäisevä startti, ettei moiseen ole kukaan ikinä ennen pystynyt. Minusta tuntuu, ettei Pyhä-Patrikia kukaan tule pysäyttämään näissä kisoissa. Eikä Suomea. Päätyyn saakka mennään ja otetaan se kolmas maailmanmestaruus Suomeen tämän vuoden puolella. Ensimmäinen tuli vuoden vaihteessa alle 20-vuotiaiden kisoissa, toinen tuli jokin aika sitten loppuneista alle 18-vuotiaiden MM-kisoista ja nyt olisi kolmas tarjolla aikuisten kisoissa. Jos Suomi siihen pystyy, tekee se jääkiekkohistoriaa sillä kukaan ei ole moiseen pystynyt ikinä ennen.

Sunnuntaina oli sitten äitienpäivä. Avokin aikaisemmasta liitosta syntyneet lapset oli luonnollisesti vielä eilen meillä juhlimassa äitienpäivää ja se meni oikein kivasti. Mulla ei ollut tänä vuonna mitään mitä tarjota, koska pa, mutta koitan asian korjata jälkijunassa viikon sisään. Katsellaan nyt saanko yllätettyä vai enkö, sekin kun riippuu muutamasta asiasta. Äitienpäivänä eniveis tuli luonnollisesti oma äiti mieleen, enkä mä oikeasti hänelle mitään pahaa toivo vaan pelkkää hyvää. Välirikko on kuitenkin ihan hyvä oman jaksamisen kannalta, voi oikeasti keskittyä saamaan omaa elämään paremmin pakoilleen. Välirikko tuli, kun äiti minut fb.stä kavereistaan poisti, mutta en mä siitä vihainen hänelle ole. Se oli enemmänkin palvelus tilanteeseen jotta sen saisi edes vähän rauhoitettua. Katkera kyllä olen ja toivon, että siitä katkeruudesta pääsen ajan kanssa eroon ja voin antaa äidille anteeksi, mutta se on tulevaisuutta ja siitä taas ei tiedä kukaan mitään.

Menneisyys - Nykyhetki - Tulevaisuus

Menneisyyteen en voi enää vaikuttaa, kukaan ei voi. Tulevaisuudesta taas ei tiedä kukaan mitään ennakkoon joten se mikä jää jäljelle, siihen pitää ja kannattaa panostaa. Eli nykyhetkeen. Juuri tähän hetkeen, kun tätäkin kirjoitan. Siihen ihminen voi vaikuttaa, muuhun ei. Mä olen koittanut jo vuosia opetella elämään enemmän hetkessä kuin missään muussa aikamuodossa. Olen toki täällä blogissa joutunut käymään todella paljon menneisyyttä läpi, mutta se on täytynyt tehdä ja se on ollut hyvä, että niin olen tehnyt. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että eläisin menneisyydessä. Muistelot ja asioiden läpikäynnit ei ole yhtä kuin elämistä menneessä. Tulevaisuudelta toivon paljon ja paljon haaveilen milloin mistäkin, mutta olen tosiaan koittanut panostaa siihen, että eläisin hetkessä. Ja tarttuisin siihen kiinni. Olen toki erittäin impulsiivinen ihminen joka saattaa hetken mielijohteesta tehdä asioita, olen ollut sellainen aina. Paljon pidemmälle miettimättä saatan tehdä sillä hetkellä just sitä mikä kuulostaa parhaalta juuri sillä hetkellä. Siksi joku esim. "nyt lähdetään ulkomaille lomalle viikoksi" heitot voisi olla erittäin todennäköisiä minun kohdalla (jos olisi rahaa). Enkä mä liikaa ole ikinä miettinyt asioita, mitä siitä seuraa jne sillä haluan tarttua siihen hetkeen ja tehdä just silloin niitä asioita mitkä tuntuu hyvältä ja oikealta. Se on sitä hetkessä elämistä parhaimmillaan.

Mutta joo. Perjantaina kajahtaa taas joksikin aikaa. Sitä ennen valmistaudun tämän illan USA-otteluun ja odotan Patrik Laineelta vähintään kolmea maalia sekä USA:n nuijimista koko joukkueelta.

20160508_171307.jpg

Siinä on hyvä tytär kainalossa huutaa USA kumoon