1. Kun jälleen tajuaa tilipäivänä (eilen), ettei se taaskaan riittänyt... Liitonrahat on niin pienet itsellä, ettei sillä loppujen lopuksi saa mitään aikaan. No, oman osuuden vuokrasta sai hoidettua ja sitten päänsisäisellä arvonnalla muille ja taas jäi n. 300€ sellaisia laskuja ja juttuja maksamatta mitkä niinkun pitäisi hoitaa mahdollisimman pian. Ja rahaa ei saa enää mistään, paitsi sen vajaan satasen lapsilisiä, loppukuusta. En tiedä. Tämä on jo niin surkuhupaisaa, ettei jaksa enää edes naurattaa. Kuukausi sitten oli se sama "pitäisikö itkeä vai nauraa" -olo ja sama nyt, jo viisi vuotta peräkkäin! Alkaa ahdistaa, todella ja kunnolla. Vituttaakin ja lujaa muuten vituttaa. Olen ollut muutenkin hemmetin väsynyt. Joka aamu periaatteessa pystyisi nukkumaan vaikka kymmeneen tai edes yhdeksään, mutta ei, siinä kasin jälkeen viimeistään ylös ja nukkumaan menot edelleen samat; puolen yön jälkeen. Aikaisemmin menin klo 23 jälkeen nukkumaan ja nukuin yhdeksän ja kymmenen väliin. Nyt nukkumaan tyyliin 01:00 ja ylös kahdeksan ja yhdeksän väliin. Tuossa on selkeä ero ja vaikutus, on kuitenkin useamman tunnin vaje entiseen.

flying-euro-752x501.jpg

It's all 'bout money. Fuck it!

2. Kun tajuaa, ettei tuo selkä tästä mihinkään sittenkään korjaannu. Tänään kävi jäsenkorjaaja kolmannen kerran. Hän kyllä osaa hommansa, vika on minussa tai minun kehon rakenteessa tai jossain, mutta se tunne, kun tajuaa, että viidessä viikossa koko homma menee siihen pisteeseen, että alkaa alusta eli on se entinen sama paska selkä kuin mitä oli ihan ekalla kerralla joskus joulukuussa. Eli ts. ruoto ym ei pysy siinä asennossa mihin se aina laitetaan eli alkaa vääntymään takaisin entiseen. Nytkin oli siis lantio takaisin samassa missä ekalla kerralla oli; vääntynyt miten sattuu ja ne samat yli 10v kestäneet kivut olleet taas läsnä. Ei tästäkään mitään tule. Semmoisen 15 vuotta suunnilleen kun on kuunnellut selän vittuilua ja niitä kipuja ja nyt oli ns. all-in meininki tämän suhteen, että tämä jäsenkorjaus auttaa tai se on siinä enkä enää yritä tehdä mitään, niin vahvasti näyttää nyt siltä, että mitään muutosta ei tapahdu vaan selkä päättää palata alkupisteeseen aina ja yhä uudelleen ja uudelleen. On meillä taas uusi aika kahden viikon päästä, mutta kyllä tässä on nyt menetetty usko ja toivo selän suhteen... Että ei auta. Pitää vaan kyetä kuuntelemaan selän vittuilua ja kestää ne kivut, onhan niitä tässä jo kuuneltukin lähes puolet elämästä. Ja kyllä, alkaa turhauttamaan, ahdistamaan ja vituttamaan, Ihan sama -olotila.

shutterstock196606133.jpg

Fuck back, I can any more cares a fuck

Flunssakin iski. Eilen jo varoitteli, että täältä tullaan ja tänään onkin sitten aamu ensin aivasteltu ja olo kokoajan iltaa kohden pahemmaksi. Reflat päällä röökistä, koska edellisen tupakan olen polttanut noin kello 24:00 ti-ke välisenä yönä ja sen jälkeen olenkin vapottanut eli höyrystellyt sähkötupakkaa. Jotain hyvää siis, kun en ole polttanut kessua, mutta aika vittumaiset tärinät silti tulee vaikka vapottaakin. Nikotiinipitoista nestettä on (12mg) ja tuntuisi ihan sopivalta, mutta kaippa se kuuluu asiaan nämä ensimmäiset päivät vähän kärsiä. Ottaa päähän silti ja lujasti! Nukuin tuossa sohvalla jonkun tovin, niin pahimmat tärinät lähti (sitä ennen söin), mutta on tämä elämä välillä yhtä juhlaa! Ai että mä nautin näistä viikoista, kun tilipäivä koittaa. Joka hemmetin kerta lyö köysiin vaikka kuinka yrittäisi olla välittämättä. Ei sitä vaan niin helposti hallitse tuota omaa mieltään.

kolmipyora.jpg

Kun pää alkaa olemaan jumissa, on tilanne kutakuinkin tämä mikä kuvassa Akulla

Jotenkin taas tuntuu, että asiat alkaa kertaantumaan päässä. Tuntuu jälleen, että kaikki kaatuu päälle tai mikään ei onnistu jne. Jotenkin sitä aina menettää tuon toivon ja uskon paremmasta huomisesta näinä hetkinä, kun mikään ei tunnu onnistuvan. Sitten pienikin epäonnistuminen tähän lisää, niin se on omassa päässä maailmanluokan ongelma. Laitanpa loppuun liiankin sopivan Irwin Goodmanin "Kusessa ollaan" -biisin. Sillä, kusessa ollaan koko saakelin sakki, kusessa ollaan, nyt tyhjenee takki.

Irwin Goodman - Kusessa ollaan (@Youtube)

PS. Sorry hieman tummasta ja kiukkuisesta postauksesta. Yritän joka kerta, kun tänne kirjoitan, olla vain oma itseni ja kun näitä päiviä osuu kohdalle, niin en lähde valehtelemaankaan, että kaikki hyvin jne vaan rehellisesti kaikki ulos, oli homman nimi sinä päivänä mikä tahansa.

PPS. Kävin miekkarissa juttelemassa tuossa pari päivää sitten ja teki muuten hyvää! Seuraava aika on loppu kuusta ja ainakin nyt tuntuisi siltä, että synkkaa hyvin sen hoitajan kanssa ja oli kyllä tyhjentävää jutella asiat mielenpäältä pois. Kiitos tästä tsemppauksesta, että varaa se aika jne kaikille niille ihmisille jotka niin sanoi, niin täällä Vuodatuksessa kuin FB:n puolella sekä parhaalle kaverille spesiaalikiitokset, kun vuorostasi sinä tsemppasit minua menemään juttelemaan. Aikoinaan kun se meni just toistepäin :)

PPPS. Kaikesta huolimatta, tai juuri siksi, kaikille mukavaa tulevaa viikonloppua! Tässä nyt koitan saada taas pään kondikseen miettimällä vaikka jotain mukavampaa kuin selkäongelmia ja rahahuolia. Mitä, niin en ole vielä keksinyt, mutta se on sanottava, että tämän kirjoitus juuri nyt helpottaa muuten kummasti omaa ahdistusta. Aikamoinen vaikutus tällä on minuun, kun tänne skrivailen, joka kerta nimittäin on sama homma.