No niin, kuluva viikko on mennyt aika kivasti ja jännä on ollut huomata, että vaikka kuinka ne raha-asiat on perseelleen, niin silti olen pysynyt koko viikon hyvätuulisena ja virkeänä. No maanantaina vielä oli heikkoa itsellä, kun pankki ei pystynyt meitä auttamaan vaikka virkailija kyllä kaikkensa teki. Päätös tuli hänen esimieheltään ja kyseinen virkailija soitti asiasta sitten myöhemmin ja kertoi päätöksen. Pahoitteli kovasti ja ymmärsi täysin meidän tilanteen ja oli niitä lukemia pyöritellyt esimiehelleen vaikka ja miten, mutta ei auttanut sekään. No tämä meni vihkoon, joten uutta yritystä kehiin ja tällä kertaa hyvän vinkin tuolla fb:n sivuillani saaneena päätettiin hakea Diakonian rahastolta jeesiä. Siitä päätös tulee maaliskuun aikana, alkupuolella kumminkin. Toinen mitä tässä nyt tehtiin, niin avopuoliso varasi puoliväkisin ajan velkaneuvojalle ja siellä käynti maanantaina. Että ei tässä kirvestä kaivoon olla heitetty vaikka helposti aineksia siihen olisikin ollut. Ensi viikolla tulee sitten käytännössä koko kuukauden kaikki rahat, toki lapsilisät tulee vielä loppukuusta, mutta nämä isommat rahat tulee ensi viikolla ja itse ainakin pidän tätä aika huonona, koska ne helposti tulee käytettyä liian nopeasti ja sitten ei olekaan enää rahaa. No toisaalta, eipä siinä mene kuin se 15 minuuttia ainakin itsellä, kun istun tähän koneelle ja alan maksamaan vuokrasta lähtien kaikkia maksuja mitä mulle kuuluu jne ja sitten itketään, kun kaikki meni eikä edes riittänyt. Tällä kertaa en kylläkään tee sitä samaa virhettä minkä kuukausi sitten tein, silloin aloin laskemaan etukäteen mitä menee minnekin ja paljon jää tilille. Tulos oli lähinnä tragikoominen, kun laskelmien jälkeen tajusi, että vitonen jää ja senkin pankki vie 15:s päivä pankkimaksuihin. No sitä vaan joutuu sitten luonnollisesti skippailemaan ja kikkailemaan laskujen kanssa, koska fakta on se, että ihminen tarvitsee ruokaa ym juttuja, että syömättömyys tappaa, mutta laskujen maksamatta jättäminen ei. Toki kaikki pitää hoitaa, mutta venyttämällä eräpäiviä ja ottamalla maksukehoituksia, saa aikalisän ja pystyy hengittämään. Niin, nyt en laske todellakaan etukäteen mihin rahat riittää jne, koska masennutaan sitten vaikka tilipäivänä, mutta turha masentua montaa päivää ennakkoon. Ja koitetaan toki olla masentumatta myös tuolloin, mutta sitä tosin ei silleen edes pysty päättämään, fiilikset menee miten menee eikä niitä aina voi hallita.

Se raha-asioista. Viikkoon on mahtunut paljon muutakin. Ei tosin mitään henkeäsalpaavaa, mutta tarvitseeko aina ollakaan. Avopuolison aikaisemmat lapset kävi taas viikon "riehumassa" ja tuomassa valoa taloon ja eilen ne sitten taas lähti. En tiedä miten tuo aika oikein menee kuin siivillä, mutta niin se aina vaan menee. Muistan edellisestä työpaikasta kuinka aina tätä samaa ihmeteltiin joka perjantai esimieheni kanssa, että siinä se viikko meni, vasta oli maanantai niin taas on viikonloppu (sä muistat tämän:)). Käytiin tuossa keskellä viikkoa ihan vaan makkaranpaistossa tuossa tosi lähellä meitä. Siellä oli sellainen laavu missä pystyi kätevästi makkarat paistamaan. Pari makkaraa jokaista kohden ja maistui muuten hyvältä, kun näki vähän vaivaa asian eteen. Ja olihan se Islan elämän ensimmäinen makkaranpaistoreissu :) 

IMG_20160125_095803_1.jpg

Tämmöinen söpöläinen lähti yksi päivä mukaan, minne ikinä oltiinkaan tuolloin menossa :)

Mitäs vielä. No ehkä vähän kaikenlaista on tässä ilmassa ja tapahtumassa, mutta niistäpäs en puhukaan enempään. Vihjeenä sanottakoon, että ehkä mahdollisesti tämän blogini tiimoilta saattaa jotain tapahtumia olla luvassa, mutta sen aika näyttää :) PIdetään siis lukijat jännityksessä, ensimmäisiä tapahtumia voinee alkaa odottamaan tässä parin viikon sisään, mutta se on sanottava, ettei asiat välttämättä yhteen taikka kahteenkaan jää :) Kivoja väreilyjä asioiden suhteen, joten koitetaan pitää mieli virkeänä ja suunta eteenpäin.

Niin ja kuvasin tänään omasta mielestä ainakin hieman söpön videon tuosta omasta jälkeläisestä. Isla neiti 4,5kk hurmaa seuraavalla videolla jonka uppasin Youtubeen tuossa vähän aikaa sitten. Pääset videon kimppuun tästä. Tilatkaa kanava samalla, siellä on vähän sekalaista videota, on jääkiekkoon liittyviä, kissavideoita, Islasta muutama ja vähän oikeastaan sitä sun tätä.

Heitänpäs vielä kysymyksen loppuun, eli mitäs olisitte mieltä jos minä tekisin jonkin videon tähän blogiin liittyen? Voisin videolla kertoa vaikka jonkun tarinan mistä luultavasti olen jo kirjoittanutkin tai vastata kysymyksiin jos sellaisen "kysy mitä vain" jutun tekisi tai jotain muuta. Miltä maistuisi jos tuuppaisin videon blogini aihioon liittyen tuonne Youtubeen? Ja olisiko se Teidän kysymyksiin vastausvideo vai joku tarina jostain menneestä tapahtumasta? Tässä koitetaan kehittää tätä blogia entisestään ja ihan kauheasti on ideoita ja suunnitelmia tämän suhteen. Pitäisi varmaan kaikki ideat kirjoittaa jonnekin muistikirjaan ylös, muuten pää puuroutuu eikä mistään tule valmista :D