Eilen se tapahtui. Kun eilen kirjoitin blogia siinä aamupäivästä, tiesin sen olossani, että nyt se syntyy. Oloani tuki vahvasti avopuolisoni olot; supistuksia tuli noin kuuden minuutin välein. Minä tiesin, että sinä rakas lapseni tulet nyt tähän ehkä kylmään ja kolkkoonkin maailmaan, mutta lämpimään ja rakastavaan perheeseen. Olet nyt, sinä vuorokauden vanha terve tyttäreni, osa uusio perhettä. Sinua täällä odotti äidin ja isän lisäksi isosiskosi ja isoveljesi, sekä koko suku molemmilta puolin. Rakkautta ei tule puuttumaan, ei ikinä. Olet suurin lahjani koskaan mitä olen miehenä ja ihmisenä saanut ja olen rakastanut sinua koko tämän yhdeksän kuukautta täydestä sydämestäni ja nyt kun sinä putkahdit maailmaan eilen (8.9.2015) kello 15:27, rakkauteni sinua kohtaan kasvoi niin suureksi kuin ikinä on mahdollista.

Tervetuloa pikkuinen, minä isänä ja äitisi kasvatetaan sinua koko sinun ikäsi, mutta ennenkaikkea sinä pikkuinen kasvatat isääsi ja äitiäsi koko meidän eliniän. Sinä teet minusta ja äidistäsi entistä vahvemman ihmisen, vanhemmuus kasvattaa valtavasti ja minun matkani alkoi vasta nyt. Toivottavasti tie on suotuisa ja täynnä onnellisia hetkiä ja miksipä ei olisi? Olethan minun lihaa ja verta, puoliksi minua ja puoliksi äitiäsi. Sinussa virtaa minun verta ja olet jo nyt osoittanut, että tarvittaessa temperamenttia löytyy, et varmasti tule jäämään elämässä kenenkään jalkoihin. Sinusta pidetään huolta, aina.

Äitisi sanoi minulle tänä aamuna, että olit herännyt yöllä, vain katsellaksesi kun isäsi nukkuu vieressä. Olit silmät kiiluen ja suu auki seurannut pitkään minua, kun minä nukun. Kun minä eilen sain sinut ekaa kertaa syliini, murruin onnesta. Olen nyt kotona hoitamassa tämän pään asioita ja nyt jo on valtava ikävä sinua. Kun lähdin perhehuoneesta aamulla, katsoin sinua kun olit äidin rinnalla. Minulle tuli valtaisa ikävä heti, vaikken ollut vielä edes lähtenyt. Nyt vain odotan, että kello kulkee muutaman tunnin eteenpäin, niin pääsen luoksesi, juttelemaan sinulle ja pitämään sinusta hyvää huolta. Haluan sinut syliini heti, kun tulen sinne. Rakas tyttäreni ja rakas avopuolisoni, olette minulle kaikki kaikessa. Ilman teitä, en olisi se mikä olen nyt. Elämäni on ollut rankka, täynnä pahaa, mutta viimeiset vuodet on osoittaneet sen, että se onnikin kääntyy ja, että elämään mahtuu pahan lisäksi paljon hyvääkin. Ja oikeastaan sitä hyvää mahtuu tänä päivänä enemmän kuin mitään muuta. Olen niin onnellinen, tästä se minun lopun elämän tieni ensimmäinen tieosuus alkaa, minä olen valmis kulkemaan sen teidän rinnalla enkä aijo poiketa siitä mihinkään. Me tulemme kasvamaan yhdessä kokonaisiksi ihmisiksi, eheytämme toisiamme. Sinä pikkuinen et tiedäkään mikä vaikutus sinulla minuun on jo nyt, on ollut jo 9kk, mutta ennenkaikkea se vaikutus vaikuttaa nyt suuremmin kuin koskaan aikaisemmin.

2005 - 2007 ajoista saakka olen toivonut omaa lasta, nyt minä sinut sain. Unelmat on tarkoitettu toteutettavaksi, ei pelkiksi haaveiksi.

Minä tulen kasvamaan miehenä, ihmisenä ja isänä. Minun uuden elämän ensimmäinen päivä alkoi tänä aamuna. Olen niin onnellinen. Minulla on oma perhe.

Minä elän nyt unelmaani, en enää pelkästään unelmoi elämääni.