joen-yo-logo.jpg

Valitettavan "sopivasti" koko päivä on tullut ja ilmeisesti myös tulee vettä, vettä ja vielä kerran vettä. Mutta. Sontsan alla lienee tilaa ja kurjasta säästä huolimatta auto starttaa ja suuntana Pohjois-Karjalaisittain legendaarinen Joen Yö! Tosin vaikka nimi "velvottaisi" olemaan siellä illalla/yöllä/silloinkunonpimeää, niin tällä kertaa me mennään sinne ajoissa. Kello 15:00 alkaisi itselle mielenkiintoinen Salama Visualin tarjoama ilmainen potrettikuvaus Salaman toimitiloissa. Ilmeisesti kaksi mustavalkoista kuvaa per halukas olisi mahdollista toteuttaa ja ajattelin mennä valokuvattavaksi, koska sellaisia laadukkaita kuvia minusta tuskin koskaan on otettu. Toisaalta miettittiin avopuolison kanssa, että ottaisikohan ne yhteiskuvan minusta ja avopuolisosta. Luulisin sen kyllä onnistuvan. Mustavalkoiset kuvat on lähes aina laadukkaita ja ne viehättää omaa silmää joka kerta. Niissä on vain sitä tyyliä mistä tykkään.

Onhan Joen Yössä tapahtumia vaikka millä mitalla. Täytyy katsella oisiko siellä tuon valokuvauksen lisäksi jotain muutakin mielekästä. Eiköhän. Ihan on kivat fiilikset lähteä sinne kovasta matalapaineen tuomasta väsymyspöhnästä huolimatta. En ole kyseisessä tapahtumassa käynyt pitkään aikaan, en ainakaan 10:een vuoteen ja sekin on kiva yksityiskohta, että tällä kertaa, ensimmäinen laatuaan, sinne olen menossa selvinpäin :)

Tuli kyty hieman kirjoittaa, niin niinpä nyt hieman totutusta poiketen hievenen pienemmän kirjoituksen pusken esille, mutta ei anneta sen häiritä. Mukavaa viikonloppua kaikille ja palataan taas lähiaikoina kirjoitusalustalle! :)

Tässä muuten vielä Joen Yön ohjelma kokonaisuudessaan.