Aine oli näitä ensimmäisiä tutkareita (muuntohuumeita) mitä kadulla liikkui. Tätä paskaa kutsutaan MDPV:ksi tai aakkosiksi. Vaikutukseltaan kokaiinin tai amfetamiinin kaltainen, jonka annoskoko on erittäin pieni. Lue Wikipedian artikkeli aineesta täältä.

mdpv_powder__i2008e0299_disp.jpg      Valmis käyttöannos näyttää tämän kokoiselta

Vappu 2010 - MDPV:tä ja essoja sekaisin

"Voi tulla hieman outo olo" -sanottiin, kun valmiina värkissä vedot, jotka odottivat minua. Oltiin viettämässä frendeillä vappua ja kun paikalle saavuttiin, odotti siellä vedot valmiina. Pitää olla erittäin tyhmä kyllä, kun suostuu tietämättä tarkalleen mitä putkessa on, ottamaan töötit hihaan. Tällä soimaan itseäni. No se vetosetti sisälsi MDPV:tä ja essoja sekaisin.

01FAA74D-0AAA-7771-1A5EEF4A84692267.jpg

Itsehän olin ihan surkea lyömään itselleni hihaan, joten aina kun näin tapahtui, oli laittajana joku joka sen osasi. Näin kävi silloinkin. Vessan pöntölle istumaan, suonet esille ja vedot sisään. 10 sekuntia myöhemmin istuin vessan lattialla täysin sekoamispisteessä. Tarkoitan tuolla sekoamispisteellä sitä, että oli erittäin lähellä överit. Se olisi tietänyt piipaa-autoa ja matkaa suljetulle. Tai hengenlähtöä.

Muistan kuinka taistelin övereitä vastaan ensimmäiset 2-3 tuntia. Päässä pyöri pahemmin ja sekavammin kuin yksikään Linnanmäen huvipuistolaite pystyy tarjoamaan. Muistan kuinka tein töitä sen eteen, etten suoraan sanoen sekoa. Hirveä paini ajatuksien kanssa, ettei luiskahda yliannostuksen tuoman sekoamisen puolelle. Kun ääni pään sisällä huutaa sulle koko ajan "sä sekoat, sä sekoat!" ja itse koittaa vakuuttaa itseään, että "en sekoa! en sekoa!", niin huhuijakaa mikä sirkus! Muutapa en sitten muistakaan. Olotilat oli samalla huikean hyvät, samalla aivan kaaottiset. Jälkeenpäin kuulin paikalla olleelta vanhanliiton ystävältä, että "vittu mä mietin silloin, että jätkä sekoaa ja että kohta olet jollain suljetulla ja pitkään". Kertonee oikeastaan ihan kaiken.

girl%20overdose.jpg         Näin ei käynyt, mutta kaikki edellytykset siihen oli vahvasti olemassa

No jossain vaiheessa siinä aamuyön tunteina tilanne omassa päässä ja kehossa rauhoittui. Muistan oikeastaan kolme asiaa tuon rauhoittumisen ajan jälkeen; Mulla kävi suu kuin moottorisaha, poltettiin "tilanteen rauhoittavat" kukkasavut bongista ja aamupäivästä maistui uni. Tuo jälkimmäinen on hieman jännä kyllä, mutta niin vain vedin unta palloon, kuvatkin asian todistaa. Tosin kun vetää överit, silloin yleensä aine vaikuttaa päinvastaisesti ja toki kyllähän tuossa ne kukkasavutkin on voinut tuoda unta.

No tuosta selvittiin elossa vaikka näin vuosia myöhemmin on sitäkin miettinyt, että eipä se hengenlähtö tai vähintään mielisairaalaan lähtö kovinkaan kaukana tainnut olla. Onneksi näin päin tällä kertaa. Heitän lähinnä itselleni kysymyksen tai pari; Kuinka vastuuton ihminen voikaan olla? Mitä mun päässä liikkui, kun otin valmiit vedot vastaan? Tietämättä laisinkaan miten paljon sitä tavaraa oli siinä? Mun on täytynyt olla erittäin pahasti huumeisiin koukussa, kun vissiin pääasia on ollut pään sekaisin pistäminen lähes hinnalla millä hyväänsä. En vain käsitä itseäni ja sitä, että missä mun tietyllä tapaa tuossa tilanteessa ihan tervekin itsesuojeluvaisto on ollut tuona iltana? Ei vissiin ainakaan samassa paikassa missä itse olen ollut.

Ihan pistää puistattamaan tuo meininki!