Tällaisia settejä sitä tuli silloin vedettyy. Koitan muistella mitä oli alussa ja mitä lopussa ja mitä sillä välillä. Muistini kun tunnetusti huono, voi tehdä tiukkaa muistaa noita käyttöannoksia, mutta yritetään :)

Kannabis

Tästähän se kaikki alkoi. Alkuun polttelin pilveä pari kertaa kuukaudessa (v. 1999), kunnes jossain vaiheessa, olisiko ollut vuoden 2000 aikana ostin kyseistä kamaa omilla rahoilla ekaa kertaa. Muistan antaneeni 100 markkaa kaverille, joka sitten haki 2 grammaa kukkaa ja oli taas mukavaa pari päivää. Eli. Alkuun ne annokset oli ehkä 0,5g/päivä joka riitti kahteen polttokertaan. Toki tässä kannattaa huomioida se, että en yksinäni oikestaan koskaan poltellut vaan aina oli kavereita mukana. Joskus vuosien 2001 - 2002 aikoina päivässä saattoi jo mennä 2g joka riitti useampaan polttokertaan, sanoisinko noin neljään. Jos yksin satuin polttamaan niin yleensä ne oli jotain 0,2g paukkuja, oli se sitten lätkää tai kukkaa se kannabis.

Jossain vaiheessa vuoden 2004 tuntumassa mulla alkoi ekaa kertaa skitsottamaan kannabis. Lajikkeesta riippumatta tai oliko kyseessä Hasis vai kukka, olo meni helposti vaikeaksi ja näin en enää halunnut poltella pilveä vaan keskityin esim. Subutexiin ja/tai Amfetamiiniin. Myöhemmin sitten kun aloin uudelleen käyttää huumeita vuosina 2008-2011, niin kannabista meni entiseen malliin. Muistan joskus vetäneeni gramman kukkasavut älyämpäristä ja voin sanoa, että kujalla olin. Myös yksi eniten katsotuista omista Youtubevideoista syntyi kolmen päivän pilvikauden aikana. Olin pilvessä kuin käki sitä videota tehdessäni ja video on aikalailla sen näköinenkin.

ketola%20kukkaa.jpg   Kuvassa on noin gramma kukkaa

Pilven poltto oli noin muuten kausittaista. Saatoin poltella sitä viikkokausia yhtä soittoa ja yleensä sen vetäminen loppui siihen, kun tuli muuta kamaa vedettäväksi. Myös tuona 2008-2011 jaksolla jossain vaiheessa tuli se hetki, että pilvi alkoi skitsottamaan. Tuli hemmetin vainoharhainen olo ja vähensinkin sen vetämistä sitten. Joskus pirilaskuissa tuli poltettua ja voin sanoa, että hulluus tuli samalla henkäsyllä kylään. Kerran pari tein tuon virheen ja huh huh.

Sanonta "pilveen ei voi jäädä koukkuun" pitää sikäli paikkaansa aika varmasti, että itse en 10v aikana ollut kyseiseen aineeseen fyysisesti koukussa, mutta psyykkisesti kylläkin. Eikä mulla toleranssikaan noussut, aina se toimi ne puolen ketolan savutkin jos poltettava oli laadultaan edes kohtalaista.

Amfetamiini

Laadustahan se oli kiinni. Noin yleensä keskiverto annos kerralla otettuna oli 0,2 - 0,3 grammaa ja yhden vuorokauden aikana meni hyvinkin yli ketola. Kun otti esim. 0,25g vedot, seuraavan piti olla noin 0,1g isompi kuin edellinen jne. Ja jos aine vaikutti 6-10 tuntia niin ei aina gramma riittänyt yhteen vuorokauteen. Pisin putki samoilla silmillä oli pari kertaa neljä vuorokautta (noin 100 tuntia), sitten pitikin jo huilata ja nukkua vuorokausi. Yleensä silloin alkuaikoina 2002 valvojaiset kesti sen kaksi vuorokautta. Tämä paholaisen keksimä paska-aine pisti kyllä pään juntturaan. Alkuaikoina jopa tykkäsin pirilaskuista (eli kun aine ei enää vaikuta) ja niiden tuomista harhoista, niin näkö- kuin kuuluharhoista. Sekä toki pää kehitteli toisinaan ihan pikku asiasta hirveän salaliittoteorian, näitä tuli myöhemmässä vaiheessa elämääni. Yksi pahimmista kuvitelmista oli, kun oikeasti luulin, että mun silmien taakse on valtio asettanut pienet kamerat. Olin jo peilin edessä saksien kanssa, että tuhoan ne (eli ts. puhkon silmäni). En tiedä mitä tapahtui, mutta onneksi en sitä tehnyt mitä meinasin. Toki myös se Pipefest flippaus on kyllä top-3 omalla kohdalla noista totaali sekoamisista.

1280x720-Qjg.jpg Pahoittelen huonoa kuvalaatua. Tuossa kuitenkin näkyy suhteet minkä kokoinen on noin 0,2 ketolan viiva

Paras lääke laskujen iskiessä oli 10mg diapam tai joku muu rauhoittava lääke. Isoin annos kerta laakista taisi olla se 0,8 - 1,0 gramman pommi mistä aikaisemmin jo kerroinkin. Nuo nollakakkoset ja hieman isommat oli ihan perus annoskokoja myös i.v aikoina.

Olin piriin koukussa ja pahasti yhteen aikaan olinkin. Toki mulla pää ei antanut valvoa montaa yötä, koska sekoaminen oli taattua, niin ehkä osaltaan se piti mua kohtuu ruodussa, mutta koukussa olin. Niin henkisesti kuin fyysisestikin. En nyt tarkalleen muista mitä fyysisiä ongelmia aine aiheutti. Joka tapauksessa piriä tuli vedettyä kausittain, silloin kun sitä oli saatavilla ja rahaa oli, niin sitähän hommattiin vaikka menisi viimeiset eurot. Jos oli vaihtoehtona pilvi tai piri, jälkimmäiseen taivuin lähes aina, toki subutex mahdollisuus ajoi yleensä tämänkin ohi. Oli vain pakko päästä fiilistelemään niitä nousuja jne. Toki onneksi loppuaikoina vuosien 2008-2011 aikoihin älysin sen verran, etten valvo kuin maksimissaan vuorokauden ja hommasin aina rauhoittavia lääkkeitä pirilaskujen varalle.

Erittäin paska aine kyseessä. En ikinä, en ikinä suosittelisi tätä "nautintoainetta" yhtään kellekään. Kyllähän siitä aluksi saa loistavat olot jne, mutta voi vittu niiden pirilaskujen kanssa sitten, kun olet aivan totaalisesti sekaisin. Siinä mitataan psyykettä ja pään kestävyyttä tosissaan eikä leikillään. Niitä ihmisiä en muuten ole koskaan tajunnut jotka alkaa toista ihmistä tahallaan psyykkaamaan, kun huomataan jonkun voivat jo muutenkin pahoin. Sitten käydään sitä psyykkaamaan ja nauretaan, kun toinen on kuset housussa ja paskat olohuoneen lattialla. Olen ollut aina sitä mieltä, että nämä psyykkaajaihmiset on alinta pohjasakkaa ja rottia käyttäjäkunnassa.

Subutex/-Xone/Metadoni

Korvaushoitolääkkeistä kyse. Jokaista mainittua käytetään esim. Heroiinikoukussa olevan ihmisen parantamiseen. Käyttäjäkunnassa puhutaan saattohoidosta ja niinhän se aika pitkälti onkin. Texin ja xonen erona noin viihdekäyttöä ajatellen on oikeastaan se, että jälkimmäinen ei anna niin hyviä nuokkuja eikä sitä oikein voi heittää hihaan naloksonin takia, se kun blokkaa sen humahduksen päähän minkä texi tuottaa.

Itse aloitin opiaattikamojen kanssa pelautumisen vuoden 2004 alkupuolella. Kerrasta rakastun. Ei tullut flippauksia, psyyke kesti eikä tullut mitään harhoja tms. Tykkäsin kovasti, kun löysin lopulta sen "oman" aineen mistä todella pidin. Kyllähän ne lämpöaallot mitä siitä sai ja ne nuokut on hyvässä muistissa. En silti ikävöi vetämistä tippakaan. Vaikka ihan hauskaahan se oli.

Käyttöannokset texin ja siitä hieman hillitymmän xonen kanssa oli alkuaikoina sellaiset, että yhdestä kasipallosta sai 32 viivaa. Eli neljännesmilli oli viivan koko. Tähän aineeseen toleranssi nousi, en nyt muista millä vauhdilla, mutta muutamassa kuukaudessa jo ihan kivoihin lukemiin. Jos aikaisemmin riittä yksi milli päiväksi tai kahdeksi, saattoi joitain kuukausia myöhemmin puolikas kasipallo riittää yhdeksi päiväksi. Alkuun mentiin tosi pienillä annoksilla, mutta toleranssin noustessa yksi milli oli jo arkipäivää kerta sniffauksella. Jos halusi kunnon nuokut, piti tempaista jopa puolikas kasipallo kerralla. Tosin siinä oli jo nenä tiukilla siinä vaiheessa. Yleensä ne vedot oli loppuvuosina 2mg kerralla. Hihaankin heitin muutaman kerran, mutta ei siitä tyylistä mulle ollut mitään erityisempää hyötyä, joten mieluummin vedin nenään.

viivat.jpg     Tuossa voisi olla parin millin viivat eli tuon kokoisia ne annokset oli

Tähän aineeseen muodostui itselle nopeasti yksi pahimmista koukuista ikinä. Muistan olleeni täysin paskana, kun subua ei enää ollutkaan saatavilla tai herätessä oli niin saatanan hirveä olo, ettei yksinkertaisesti pystynyt enää vetämään. Ne fyysiset kivut oli ihan hirveitä. Kevät-alkutalvi vuonna 2004 oli se pahin koukku. Tuolloin mulle kävi kolme kertaa siten, että kun kasipallo oli nokittu loppuun ja koitti ensimmäinen selvä päivä viikkoon, luulin kuolevani, koska koski joka vitun paikaan ihan helvetisti. Se oli monen kuukauden kuuri muutamalla välipäivällä, pahaa teki huh huh.

metadoni.jpg

Sitten tuo Metadoni. Nestemmäisenä oli sitä itsellä ja sitä pyöri mulla kuvioissa puolisen vuotta, joskus 2009-2010 aikoihin. Annoskoko oli muistaakseni jotain 10-14ml/laaki ja se taisi aina riittää yhdeksi päiväksi. Saattoi tosin olla, että joskus tuli otettua kaksi kertaa päivässä tuon kokoinen annos. Tätä en piikittänyt kertaakaan. Enkä muista, että olisi aineeseen ehtinyt tulla koukkua tai jos tuli, niin ei ainakaan mitään hirveän pahaa. Tämä tuli ja meni niiden sekoiluvuosien aikana.

 

Muita huumeita käytin hyvin hyvin satunnaisesti, esim. ekstaasia käytin ehkä viidesti, erilaisia pillereitä toki meni kuin vettä kesällä, mutta tässä blogissa mainittuja huumausaineita käytin säännöllisesti.