Heh, näin jälkeen päin pystyy jo asialle nauramaan ja oisko ollut, että nauratti jo tullessa laivalla vaikkakin perseily oli massiivinen. Tästä surkuhupaisasta illasta on olemassa video, mutta sitä en julkaise, koska videolla pääesiintyjänä toimii toinen henkilö. Itse olen videon kuvaushetkellä vielä ihan ok kunnossa, tämä toinen sankari, Hakunilan kämppis ja pitkän linjan ystävä, sen sijaan on aivan vitun naamat. Mutta hän ei sentään sekoillut samalla tavalla kuin allekirjoittanut.

Alkuilta

Ei muistikuvia, muuta kuin mitä videolta on pääteltävissä. No kaljaa ja lonkeroa kyllä oli riittävästi jossei enemmänkin, itse taisin vissiin ottaa vielä tuossa vaiheessa hillitymmin. Loppuillasta taaseen tilanne oli jo toinen. Tosin videolla mainitsen, että kello on jo 12 (illalla) ja pitäisi lähteä bilettää. En muista tai tiedä mitä viinaa oon tuon jälkeen vetänyt, kun kuppi meni nurin Viru hotellin diskon edessä.

Raudat, kyttää turpaan ja putkaan

Niin. Otsikossa tiivistetysti. Kerronpa toki omat muistikuvat sekä kaverin havainnot mitä helvettiä oikein tapahtui.

No tilannehan oli se, ettei tämä mun frendi päässyt sinne vitun diskoon sisään, koska oli aivan kuutamolla. Eipä siinä, kun olisikin tajunnut hyväksyä tilanteen, mutta kun ei sitten millään. Ensin koitin tingata frendiä sisään, mutta taivuttelu ei toiminut. Jossain vaiheessa tässä kohtaa frendi otti ja lähti takaisin hotellihuoneeseen. No minä jäin sinne, huutamaan niille järjestysmiehille. Vitunmoisen vittuilun ja huutamisen seuraukset oli "ihan kivat" jos sarkasmia ymmärrätte. Muistan huutaneeni sille portinvartijalle, että "ONLY GOD CAN JUDGE ME!" ja sitten muuten allekirjoittanut lähtikin neljän miehen höykytyksellä kohti toista lepohuoneistoa. Painia siinä oli, mutta mitäs teet, kun neljä kaveria vetää sua joka suuntaan yhtä aikaa. Kädet selän taakse ja raudat paikoilleen. Ja oli muuten vasemmassa ranteessa kireellä se, monta vuotta näkyi jäljet siitä. Ai niin ja paras juttuhan tässä oli se, että vain hetkeä aikaisemmin ennen myllyä olin soittanut tälle kaverille, että "täällä on tilanne hallinnassa, tule vain tänne. Pääset sisään" ja kun kaveri oli sitten tullut respan kohtaan ja hissin ovet auvenneet, oli se silmät pullistuneena katsonut, kun meikäläistä oli neljä kaveria roudannut siten, että mulla raudat kiinni ja takanoja erittäin vahva. Voitte tässä kohtaa kuvitella mielessänne, miltä se oli näyttänyt. Tilanne tosiaan oli hallinnassa, oli juu :)

1430816923252.jpg

No ne vei minut hotellin putkaan. Huusin niille kokoajan, että löysätkään nyt perkele rautoja, kun koskee ihan simona. No lopulta se hölläsi niitä ja laittoi minut oman yksiöön rauhoittumaan ja odottamaan jatkotoimenpiteitä. Ne hölläsi sen verran paljon niitä rautoja, että kovassa humalassa onnistuin vetämään käteni ala- ja jalkojenkautta käteni etupuolelle. Tupakka palamaan ja odottelemaan mitä seuraavaksi tapahtuu. Odottavan aika tuntui pitkältä. Siinä kävi yksi näistä neljästä tyypistä katsomassa mua ja silmät pullistuneena sanoi, että "miten vitussa sulla on kädet etupuolella". Hymyilin sille. Se vei mun tupakan. Perhana.

Viron poliisit saapuu

8094223853_f893cf583d_m.jpg

 No sitten selvisi mitä seuraavaksi tapahtuu. Tuli Viron poliisi, nainen ja mies.  Eipä siinä, koitin selittää niille, että antakaan mun mennä hotellihuoneeseen ja  kun huomenna laiva lähtee jo aikaseen pois täältä. Vitut niitä kiinnosti. Ne  rettuutti vastahakoista minua maijaan ja siellä se seuraava show alkoi  käynnistyä. Ne varmaan ajeli koko Tallinnan läpi kolme kertaa ja sitten  päästiikin jo poliisiasemalle. Koko tämän matkan haukuin englanniksi näitä  poliiseja ja, kun minut vapautettiin sikaosastolta ja soitin suutani, etenkin sille  naispoliisille, niin se otti ja vetäisi mua turpaan. Nenäkoru ja silmälasit lensi hevon kuuseen ja veri alkoi valua nenästä. Sitten se vaan lähti siitä. Mä en nähnyt mitään, kun lasit oli maassa. Sanoin varmaan 10 kertaa sille toiselle kytälle, että mun silmälasit on täällä jossain ja se vaan suu auki möllötti siinä eikä reagoinut millään. No lopulta sekin tajusi mitä sille koitin sopertaa ja se etsi mulle ne rillit. Sitten se lähti taluttamaan mua kohti aseman sisäänkäyntiä. Sisälle kun päästiin, tapahtui kohtuu erikoinen episodi minkä kylläkin minä itse järjestin. Näin nimittäin sen naispoliisin mikä veti mua turpaan, niin siinä se oli. Meikä ottaa ja tempaisee sitä vasemmalla nyrkillä poskipäihin. En mä kovasti sitä lyönyt ja seuraukset tästä? No niitä ei ollut sen kummemmin. Se kesyltä vaikuttanut mieskyttä sitten ohjasi minut putkaan jossa oli joku virolaissankari jo maissa.

Putkayökään ei mennyt normaalisti

Koska tähän saakka kaikki oli mennyt päin persettä tai muuten vain omituisesti, niin eipä se putkäyökään jäänyt paitsioon. Nukuin siis kovalla lattialla vailla mitään tyynyjä/peittoja/jne toisen tyypin kanssa. Se oli joku virolainen eli paikallinen, sankari. Aamulla heräsin vähintään mielenkiintoisesti. Heräsin siihen, kun tämä virolainen janari pieksi putkan ovea ja huusi, että sillä on armoton kusihätä. Siis se pieksi sitä ovea ja huusi kuin päätä leikattaisiin sen 5 minuuttia ainakin. Ja putkassa, virolaisversiossa ennenkaikkea, kun ei ole vessanpönttöä, niin tämä sankari oli tiukassa paikassa. Mutta voi vittu se melusi, huh huh! Ja sitten se hetki koittaa, kun se tajuaa, että siinä on lattiakaivo keskellä putkaa. Se jätkä liukui polvillaan siihen viemärin kohtaan, avasi vetskarin ja kusta lorautti siihen. Kuului vain "AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHH!" (voitte kuvitella tilanteen mielessänne) ja tässä vaiheessa itsellä oli erittäin suuria vaikeuksia hillitä nauruani. Melkoinen velikulta kyseessä.

putka_mies_makaa_patjalla.jpg

No kun putkasta lopulta aamupäivästä pääsi pois, minut ohjattiin poliisitätin luokse, jolla oli tulkki mukana. Poliisi kirjoitti sakon virkavallan vastustamisesta ja tulkki suomensi mulle, että kannattaa maksaa, oliko se nyt kuukauden sisällä, tuo sakko, niin ei tule vaikeuksia. Se sakon suuruus oli euroiksi muutettuna noin 80€. Ja joo, se jäi maksamatta.

Ja koska tämä ironia ja ties mikä ei loppunut vielä tähänkään, niin luonnollisesti keskellä talvea, maaliskuun alussa minä kävelin poliisiasemalta kohti Viru hotellia, t-paitasillani. Olinhan edellisenä yönä lähtenyt hotellihuoneesta alakerrassa sijaitsevan yökerhon luokse, joten eipä ollut lämmintä vaatetta yllä. Siinä sitten keskellä talvea kävelin t-paita päällä hotellille. Jännästi ihmiset katselivat kohtuu pitkillä, kun vastaan tulivat. Arvelivat varmaan, että hullu suomalainen ja that's it. Onnekseni oli leuto päivä, nollakeli, niin en ihan paleltunut ja selvisin vieläpä ennen klo 12 hotellille hakemaan kamani ja frendini ja selvittiin vielä ihan hallitusti oikeaan laivaan.

Hyvä reissu oli joo. Onneksi pystyy itselle nauramaan sekä näille toilailuille jo tänä päivänä. Kyllä sillon vitutti.

Mutta tulipahan käytyä Tallinnassa.