No niin, nyt on nettisivut virallisesti auki kokeilujakson jälkeen. Hommasin itselleni oman URL-osoitteen, jonka viestintävirasto vahvisti tänään minun nimiin. Osoite on www.itzhockeytime.fi ja siis sivu/blogi, niinkuin nimestä voi päätellä, keskittyy vain ja ainoastaan jääkiekkoon. Koitan pysyä tilastojen/tulosten perässä ja saada niitä kohtuu ajoissa "Uutiset" -osioon luettavaksi. Sivu keskittyy ainakin näin aluksi kolmeen asiaan; Jokereihin, Leijoniin ja suomalaisiin NHL-pelaajiin. Pakko näin alkuun rajata aihepiirit, muuten viettäisin 24/7 koneen ääressä päivittämässä ties mitä jääkiekkoon liittyvää. Nyt kun lätkäkausi alkaa olla taputeltu Jokereiden ja Leijonien osalta, keskityn NHL:ään tulosten ja suomalaisten kattaviin tilastoihin. Eli jos olet tottunut esim. Yle txt-tv sivu 235 & 236 kattomaan tulokset ja suomalaisten tilastot, niin tuon nyt pienen lisän jälkimmäiseen. Käytän ESPN.com sivun tuomia kattavia ottelukohtaisia tilastoja mitä pelaajiin tulee ja sieltä poimin sitten tuonne omalle sivulle ne tärkeimmät suomalaispelaajien tilastot (kuten laukaukset, blokit, taklaukset, jääaika jne) mitä Yle txt-tv ei tuo luettavaksi. Nykyään kun ei jaksa enää valvoa öitä, niin ns otteluraportteja näkemättä peliä on aika mahdoton tehdä. Joten keskityn siihen mitä näen. Toki sitten Stanley Cup finaalipelejä on pakko jaksaa yytsiä yöllä tai sitten aamun uusintoja, maksukanavat kun kuitenkin näkyy. Eli vaikka kesä saattaa olla blogin puolella hiljaisempaa eloa, niin pyrin sitä pitämään niin aktiivisena kuin mahdollista. Kyllä ainakin SC finaaleista tulee sitten blogikirjoituksia, jos ei ihan ekoista peleistä, niin jossain vaiheessa varmasti. Mutta siellä on nyt jo paljon luettavaa vaikka parisen viikkoa vasta olen sivun parissa touhunnut. MM-kisat tuotti paljon uutisia ja blogikirjoituksia, joten jos et ole niitä vielä käynyt lukemassa, niin käy nyt.

Sivut noin muuten tulen pitämään selkeinä ja yksinkertaisina. Vinkkejä, palautetta ja kehitysideoita otetaan vastaan enemmän kuin mielellään! Jos haluat mainoksesi sivuilleni, ota yhteyttä. Sivuilta löytyy yhteydenottolomake. Jännä muuten miten tämäkin lähti liikkeelle. ilman ex-työpaikan esimieheni vinkkejä avopuolisolleni ja hänen suustaan asia minun korviini, ei olisi koko sivua pystyssä. Joten, kiitos teille kahdelle, ilman teitä kahta, tätä ei olisi tapahtunut.

Ja kyllä! Olen niin täpinöissäni ettei tosikaan. Toivon mukaan sivu löytää tiensä jääkiekosta kiinnostuneiden korviin ja silmien eteen, koska teille se on tehty ja nimenomaan teitä varten.

Eli sivun osoite on: www.itzhockeytime.fi

kansikuva%20%40twitter.jpg