Nyt on se hetki kun voi huutaa koko maailmalle tämän. Perhe, sukulaiset ja ystävät tämän jo tietävätkin; Minusta tulee ensimmäistä kertaa isä! Ja tämä tekee minusta Maailman onnellisimman miehen. Rakkaani, jolla on jo kaksi lasta entisestä liitostaan, toteuttaa minun isoimman, suurimman ja pitkä aikaikaisimman haaveni, unelmani, unelmani siitä, että jonain päivänä saisin vielä oman lapsen. Jokainen joka minut tietää ja tuntee, tietää sen, kuinka lapsirakas ihminen minä olen. Ja nyt se on sitten totta! Tai no ei vielä tänä päivänä, mutta lasketunajan mukaan 7.9.2015 tai siinä tuntumassa se tapahtuu. Täällä koko perhe odottaa innolla jo syksyä, enkä ainakaan vähiten minä. Välillä on niin malttamaton olo, kumpa olisi jo syyskuu! Eilen facebookissa kun tämä uutisen julkaisin ja lukiessa niitä aivan mahtavia kommentteja, tuli mieleen, että kyllä ne kaikki ihmiset on aidosti onnellsia minun ja kihlattuni puolesta. Niin paljon onnen toivotuksia on tullut ja osa lähestynyt vielä erikseen asian tiimoilta, niin kyllä on voinut olla hyvillä mielin. Ja kyllä sitä ihminen voi olla onnensa kukkuloilla tällä hetkellä. Eilen aamulla oli ultra ja siellä se 7,2cm pitkä ihmishahmo pyöri ja riekku monitorissa. Se imi peukkua, näytti molemmilla peukuilla, että täällä on kaikki hyvin, piti käsiään ylhäällä moitakseen, raapi päätään ja niinkuin sanoin, riehui aikalailla. Taitaa siis mun geenit olla aika kohillaan, "hieman" kun villi olin penskana :)

 

Tää vuosi on ollut jotenkin ihan älytön. Älyttömän hienoa aikaa on tullut vietettyä. Ja voin ihan rehellisesti sanoa, että sellaista uuden vuoden aamua en ole koskaan ennen kokenut. Minäpä kerron:

1.1.2015 klo 8 aamulla nukkuessani minun korvaan tuli kuiskaus: "Sami, sinusta tulee isä". Kuiskaaja oli luonnollisesti avopuolisoni. Taisin lähinnä olla ja mennä johonkin shokkitilaan, tai en niinkun tajunnut ihan täysin heti. Siinä päivällä vasta alkoi hiffaamaan mitä olin aamulla kuullut. Siitä saakka nämä kaksi kuukautta olen ollut ennemmän ja vähemmän sekaisin onnesta. Oli mulla tuossa kuukausi sitten parin viikon masisjakso, mutta siitäkin selvittiin ja nyt taas on ollut paljon paremmat fiilikset jo monta viikkoa. Mutta. Lapsi on enemmän kuin toivottu ja haluttu. Lapsi, oli se sitten tyttö tahi poika, siitä tai hänestä tulee elämäni suurimman rakkauden lähde ja kohde yhdessä kihlattuni kanssa. Laitan loppuun linkin videoon jonka tein eilen. Nauhoitin nimittäin pikku pätkän sitä sydänääntä ja laitoin videon pystyyn niistä äänistä ja ultrakuvista. Katso ihmeessä, siellä se 7,2cm mittaisen ihmisen sydän räpättää niinkuin pitääkin. Ja kyllä, voin sanoa sulaneeni eilen aamulla sen kymmenen kertaa sen ultran aikana. Mutta tässä se video:

 

Maailman onnellisin mies. Vauvan sydänäänet ja ultrakuvat 13+1