Ai miksikö? Teenpä erilaisen blogikirjoituksen ja vedän ranskalaisilla viivoilla asiat pinoon:

- Kihlattuni kaksi aivan mahtavaa lasta (5v. tyttö & kohta 10v poika) tulevat meille keskiviikkona ja ovat loppuviikon meidän kanssa

- Torstaina auto kohti Helsinkiä, siellä ollaan sitten sunnuntaihin saakka

- Perjantaina klo 18:30 eteenpäin tulee aivan huikea kaksikolmituntinen, koska Jokerit aloittaa playoffs pelinsä Hartwallilla ja ME mennään sinne mun puolison, hänen lastensa kanssa ja eikä yhtään vähempänä; mukaan lähtee mahtava setäni kolmen lapsensa kanssa!

- To ihastellaan varmaan hotellia ja käydään jossain syömässä ja katellaan paikkoja

- Pe ennen peliä vietetään Flamigon kylpylässä useita tunteja. Lapset on aivan varmasti innoissaan tästä, kun pääsevät pulikoimaan huikeassa ympäristössä. Ja on se kivaa meille aikuisillekin

- Pe tosiaan sitten illasta peli jonne isketään 8 hengen porukalla. Tästä ei voi tulla muuta kuin loistava yhteinen hetki

- Lauantaina sitten mennään tämän kohta 10v pojan kanssa Jokereiden toiseen peliin joka alkaa klo 17:00. Pietään sellainen äijien hetki, tytöt menee HopLoppiin (tästä neiti 5 vee ei tiedä mitään, jännästi tosin arvuuttelee, että sinne he voisivat äitin kanssa mennä)

- Pelin ja HopLoppailun jälkeen iskeydytään rakkaan setäni luokse viettämään lauantai-iltaa ja ollaan siellä myös yötä. Tämäkin on varmasti mukavaa ja hauskaa. Kolme aikuista ja viisi lasta = ei voi tulla muuta kuin hulinaa :)

- Sunnuntaina sitten kohti Joensuuta ja yritetään mahdollisimman aikaisin lähteä. Tämä taas on yhdestä unikeosta lähinnä kiinni, eli minusta :)

 

Yhteenvedettynä: Minulle henkilökohtaisesti tuleva viikko on ehkä se kaikkien aikojen paras "Helmikuun viimeinen viikko". En muista näin siistiä kokonaisuutta koskaan olleen tässä vaiheessa vuotta. Kaikki ME odotetaan torstaita kuin kuuta nousevaa. Ja mä tiedän, että stadin päässä setä odottaa meitä ja perjantaita ihan samanlailla.

 

Tänne meille kotiin jää kolme kissaa ja heidän hoitajansa eli tässä tapauksessa rakas siskoni on juuri hyppäämässä junaan ja tulee tänne koko ensi viikoksi pitämään kämppää pystyssä ja hoitaa samalla kissat. Kiva kun tämä tälleen järjesty :)