Tässä suora copy-paste minun aikoinaan Basso foorumille kirjoittamasta episodista vappuna 2008. Siihen aikaan kirjoitustyylini oli hieman erilainen kuin nykyisin, mutta ei anneta sen häiritä. Lukekaa ja koittakaa olla luomatta liian toden tuntuista mielikuvaa tapahtumasta :D

 

WAPPU 2008

 

Hah hah mikä vappu. Aamuyöstä noin klo 02:00 - 03:00 heräsin erikoisella tavalla. Nimittäin tyttöystävä kusta lorotti pokkana makuuhuoneen lattialle ns. kyykkyasennossa. Matolle siististi. Ensimmäisen 3 sekunnin aikana olin sata varma, että kyseessä on koira joka siellä kusee, mutta kun tajusin tapahtumien oikean laidan, oli kieltämättä "aika" wtf-olo. Muija kun oli lopettanut toimenpiteensä ja kömpi viereen kysyin, että minkä vitun takia sä kuset lattialle? Vastaus oli: "Enhän kuse, mä oon vessassa!" Tämän jälkeen kerroin asioiden oikean laidan jonka jälkeen vastaukseksi tuli: "no siinä oli sellanen juttu mihin voi kusta". Yeah right. Jatkoin tovin saarnaamista johon muija sitten: "mitä vittua sä siinä oikein iniset?" -ja lähti keittiöön hakemaan paperia kun kuulemma olin käskenyt siivota. En ollut. En ehtinyt. No muija levitti kilometrin talouspaperia ihan väärään paikkaan ja tuli viereen sanomaan et "nyt on siivottu vaikka ei siellä ollut mitään siivottavaa".

Klassikko joka ei koskaan unohdu

__________________________________________________________

Ja pyydän näin lopussa anteeksi kyseiseltä naiselta, että julkaisin tuon tarinan uudelleen. Tosin, tuskin kovinkaan moni osaa yhdistää kenestä kyse (lieventävä asianhaara:)).