Hyvää lauantaita lukijat! Nyt on semmoinen juttu, jonka osa ihmisistä jo tietääkin, että me lähdetään avopuolisoni kanssa ylihuomenna ma 24.11 siinä puoli viiden aikoihin iltapäivällä KANARIALLE! Aivan mahtavaa! Minä en ole ollut koskaan ennen lentokoneessa ja tämä on se asia mikä eniten jännittää. Toki huominen ajo Joensuusta Vantaalle jännittää mahdollisen kehnon kelin takia myös, mutta toivottavasti sää olisi mieluisa eikä ihmeempiä kommervenkkejä sattuisi. Me mennään emännän kanssa huomenna rakkaan setäni luokse yökylään, josta sitten maanantaina suuntaamme Helsinki-Vantaa lentokentälle. Siellä pitää olla pari tuntia ennen lentoa lähtöselvityksessä, joka sekin on ihan uutta itselleni. Toivottavasti siitä sirkuksesta selvitään kunnialla ja päästää normaalisti lentämään. Huikaisevaa! En tiedä millä minut saa rauhoitettua, tällainen korkeanpaikankammoinen lentokoneessa voi sätkyillä hieman :) Mutta toisaalta kun ei siellä pilvien päällä ole sellaista kiintopistettä mitä tuijottaa (kuten esim jossain korkean talon katolla tms), niin ehkä se ei-niin-paha-ole :) Ja mitä muutamat ihmiset ovat kertoneet niin se nouseminen ja laskeutuminen on se jännin juttu ja tunne, ei niinkään sitten se itse lentäminen.

Pakkaaminen alkaa olla aika tehty molempien osalta ja tässä blogia kirjoittaessa on kolmas erä alkamassa tuosta ihan oikeasti jännästä Medvescak - Jokerit pelistä. On kyllä ollut huippu hyvä viikonloppu. Lapset oli viime yön täällä ja tänään vietiin sitten isälleen ne takaisin. Pariin viikkoon nyt ei sitten niitä näe :( Mutta eiköhän se ikävä hiukan ainakin unohdu siellä Gran Canarialla :)

Suunnitelmia

Mitähän kaikkea siellä sitten tulee tehtyä niin paha ennakkoon varmaksi sanoa kun en ole koskaan ennen ollut Tallinnaa pidemmällä. Ainakin se mitä ollaan kaavailtu etukäteen niin Las Palmasissa kyllä aijotaan päivän tai kahden ostoskeikka tehdä. Sieltä missä meidän hotelli sijaitsee, niin jotain 6e maksaa dösämatka Las Palmasiin, ei paha.

Mitä muuta niin toki sitä perus rannalla päivystämistä ja yhtenä iltana suuntaamme sitten yöelämään, luultavammin loman alkupuolella. Mä oon aina haaveillut siitä, että makaan biitsillä sateenvarjodrinkki kädessä ja nyt se taitaa tuokin haave toteutua. Huissia. Puerto Rico sijaitsee 5km päässä hotellilta joten sinne kyllä kanssa mennään kun siellä oli joku sellainen mahdollisuus, että laivalla pääsee katselemaan delfiinejä ja valaita (kaksi eri reissua). Oisi kyllä niin siistii nähdä läheltä molempia nisäkäslajeja. Sitten olisi sellainenkin toimintamahdollisuus kun jotkut MTV boat party Gran Canaria, ti ja pe olisi nämä bileet, mutta tiedä sitten jaksaako lähteä vaikka sisäänpääsyhinnalla saisi nauttia "mehua" niin paljon kuin kerkiää, mutta tuntuu että oon jo liian vanha moisiin höpinöihin :)

Ja onhan siellä varmaan aikalailla nähtävää. Jos sinne dokaamaan vain lähtisi niin sama olisi pysyä kotimaassa ja istua päivät paikallisessa. Ajatuksena kuitenkin on nähdä ja KOKEA niin paljon kuin viikon aikana on mahdollista, toki silleen ettei juoksujalkaa joka paikkaan ryntää, mutta ottaisi yhden tai kaksi asiaa per päivä niin pysyy sopivan rentona. Ja sitä biitsillä löhöilyä täytyy ehtiä tehdä joka päivä :)

Mutta näihin teksteihin päätetään tämä kirjoitus. Mukavaa lauantai illan jatkoa ja rentoa tulevaa sunnuntaita, meillä se menee tien päällä ajellessa. Pitäkää toisistanne huolta ja rakastakaa toisianne, minä jatkan nytten tuon Jokerien pelin lopun seuraamista.

PS. Jännittää, mutta oikealla tavalla. Mun elämäni nainen tämän(kin) mahdollisti, on se uskomaton paketti!