Tänään tultiin Nurmekseen avopuolison ja kolmen kissan kanssa. Matka meni hyvin ja jouhevasti kun on nyt tuo oma auto. Ihan erilaista mennä omalla autolla kun matkustaa puuduttavassa junassa kaksi tuntia yhtä Joensuu-Nurmes väliä.

Mutta niin, veljen tyttö saa huomenna sunnuntaina nimen. Pihla, joka on rakas kummityttöni, on siis saanut tuossa, oliko se 5.7.2014 pikkusiskon. Pihla on tohinoissaan ja todella mielissään uudesta tulokkaasta.

Käytiin tällä viikolla hetken mielijohteesta kiinalaisessa ravintolassa syömässä emännän kanssa. Sieltä pois tullessa eukko sanoi, että mulle pitää ostaa puku, koska hänkin on hankkinut kunnon vaatteet ristiäisiä varten. No mentiin sitten Pilkon City-Markettiin jossa Dressmann sijaitsee. Löydettiin sieltä sitten koko paketti kenkiä lukuunottamatta aika huokealla summalla. No nyt on hienot vaatteet joita voi muissakin juhlissa käyttää. Pääsee huomenna kohtuu tyylikkäänä paikan päälle, happivajeissa tottakai joten toivotaan, että mennään lyhyemmällä versiolla itse kasteen aikana :)

Huomenna sitten juhlien jälkeen nokka kohti Joensuuta. Ma jatkuu taas työt molemmilla. Emäntä kyllä saa ajaa koko matkan, koska luultavammin ollaan tien päällä kun keihään finaali on menossa. Onneksi Yle Areena skulaa puhelimessa (toki nettiyhteydestä paljon kiinni) niin saa tihrustaa luurin näytöltä kun kolmoisvoitto tulee Suomeen :)